2023 Yaz Erkek Kol Saati Modelleri

Yaz Erkek Kol Saati Modelleri

2023 Yaz Erkek Kol Saati Modelleri hakkında hazırladığımız basın bülteni ile 2023 yaz sezonu erkek kol saati modasını yakından takip edebileceksiniz.

Bu bültenimizi dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’de distribütörlüğünü yapan Saat&Saat firmasına ayırdık.

Hediye almakta zorlananlara veya kendine kol saati almak için karar veremeyen erkeklere bültenimizin yılın yaz erkek kol saati modelleri hakkında yardımcı olacağını düşünüyoruz.

Versace “Greca Done Chrono”: İddialı Şıklık Saat&Saat’te!

Kaynak : Saat&Saat
Versace Greca Done Chrono

İddianın ve şıklığın adresi Versace’nin yeni yaz erkek kol saati modelleri, her detayı incelikle düşünülmüş tasarımlarıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Saat tutkunlarına dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Versace’nin erkekler için tasarladığı yeni modeli modern tasarım çizgisinin incelikli detaylarla buluşmasına ev sahipliği yapıyor.

Dinamik görüntüsüyle fark yaratan “Greca Done Chrono”, gold rengindeki detayları, yeşil kadranı ve markanın vazgeçilmezi olan ikonik 3D Medusa logosunun kadranda 12’de konumlanması farkı gözler önüne seriyor.

Jacques Philippe’ten Nostalji Seven Erkeklere “Heriditas” Koleksiyonu

Kaynak: Saat&Saat
Jacques Philippe’ten Nostalji Seven Erkeklere Heriditas Koleksiyonu

İsviçre saatçiliğinin özel tasarımlar ile üstün kalitesini buluşturan markası Jacques Philippe, yeni koleksiyonu “ Heriditas” ile nostalji sevenlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor.

Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan Jacques Philippe’in yeni model cep saati Heriditas; çelik yapısı, dönem işçiliğini sergileyen tasarımı, gold ve gümüş renkleri fark yaratıyor. Jacques Philippe’in Latince “miras” anlamına gelen “Heriditas” isimli yeni koleksiyonu özel tasarım tutkunlarının yeni parçası oluyor.

Çelik yapısı, yuvarlak kasası, 50 mm kasa çapı, Quartz teknolojisi, safir camı, 3 ATM su geçirmezlik özelliği ve dünya haritasından ilham alınarak tasarlanan kapağı ile göz kamaştıran yeni cep saati, nostalji ve şıklığı bir arada seven erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Bileklerin Estetik Görüntüsü Boss

Kaynak: Saat&Saat
Bileklerin Estetik Görüntüsü Boss

Boss’un günümüz stilini yansıtan, hem şık hem spor görünümünü yakalayan yeni modeli erkeklerin bileğine çok yakışıyor.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat aracılığı ile satışa sunulan Boss’un yeni modeli, çeliğin gücünü estetik bir tasarımla buluşturuyor.

Son derece şık görünen saatin, çelik kasası tasarımın odak noktasını oluşturuyor. Stilindeki her detayı incelikle düşünen erkeklerin vazgeçilmezi olan Boss, lacivert kadranı ile renkli bir duruş sergiliyor. Ayrıca kadranda yer alan takvim ve kronograf detayları ile estetiğin bileğinize yansımasını sağlıyor.

Philipp Plein ikonik tasarımların modern yansıması: ‘The Skull’

Kaynak: Saat&Saat

Göz alıcı ve cesur tasarımlarıyla dikkat çeken tasarımcı Philipp Plein, erkekler için özel tasarladığı eğlenceli ve çarpıcı modeli ‘The Skull – Synthetic’ ile karşımızda.

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Philipp Plein’in modern ve sıra dışı modeli, kusursuz bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Quartz teknolojisi, 44 mm transparan polikarbon kasası, kadran üzerinde bulunan 3D kafatası motifi, silikon kayış yapısı, transparan yapıda siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile Philipp Plein – “The Skull Synthetic”, stil sahibi erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı olmaya aday.

Lacoste ile Yeşil Bir Başka Güzel!

Kaynak: Saat&Saat
Lacoste ile Yeşil Bir Başka Güzel

Lacoste’un 12.12 koleksiyonunda yer alan yeni modeli, herkesi bu yılın trend renklerinden biri olan yeşil ile buluşturuyor.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat’in sunduğu Lacoste’un 12.12 koleksiyonunda yer alan kronograf mekanizmalı yeşil saati, sportif bir şıklık sunuyor.

Sezonun trend renklerinden yeşilin hakim olduğu saatin başrolünde Lacoste’un ikonik timsahı yer alıyor. Kadranı çevreleyen, akrep ve yelkovanda kullanılan beyaz ve yeşil çizgiler ise tasarıma dinamizm katıyor.

Tommy Hilfiger ile Cesur ve Çarpıcı Şıklık

Kaynak: Saat&Saat
Tommy Hilfiger erkek kol saati modelleri

Tommy Hilfiger’ın yeni modeli, çarpıcı detaylarla erkeklere şıklığın kapılarını aralıyor.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Tommy Hilfiger’in yeni tasarım saati, çok katmanlı kadranı, 46 mm kasa çapı ile ilk bakışta farkını gözler önüne seriyor.

Siyah bileziği ve lacivert kadranıyla benzersiz bir uyum sergileyen saatin kadranındaki detaylar son derece şık görünüyor. Takvim detayı ve Tommy Hilfiger logosu ise tasarıma dinamizm katıyor. Tommy Hilfiger’ın iddialı modeli, klasik ama aynı zamanda cesur duruşuyla şıklığından ödün vermek istemeyen erkeklerin tercihi olacak.

Raymond Weil Erkekler İçin Benzersiz Bir Şıklığın Kapılarını Aralıyor

Kaynak: Saat&Saat
Raymond Weil yaz erkek kol saati modelleri

İsviçre saatçiliğinin hassas işçiliğini ve üstün kalitesini buluşturan Raymond Weil’in yeni modeli; gümüş renkli bezeli, iddialı kadranını sergileyen safir cam özelliği ve benzersiz stiliyle her erkeğin sahip olmak istediği bir saate dönüşüyor.

Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan Raymond Weil, İsviçre saatçiliğinin en sofistike örneklerinden birini sunuyor. Büyüleyici tasarımıyla erkeklere benzersiz bir şıklığın kapılarını aralayan Raymond Weil’in yeni modeli, siyah deri kayışı ve safir cam özelliği ile göz alırken, estetik bir duruşa sahip ince kasa yapısı ile öne çıkıyor. Raymond Weil’in ardındaki teknik dehayı da ortaya çıkaran kaliteli mekanizması sayesinde saatiniz yıllara meydan okuyor.

Boss ile Fark Yaratın

Kaynak: Saat&Saat
Boss ile Fark Yaratın

Yalın ve iddialı bir tasarıma sahip Boss’un yeni modeli, oranj deri kayışıyla baş döndürüyor.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat aracılığı ile satışa sunulan BOSS’un yeni modeli, oranj deri kayışı ile sportif bir şıklık sunuyor.

Son derece şık görünen saatin oranj deri kayışı ve siyah ile oranjın kombinasyonundan oluşan kadranı tasarımın odak noktasını oluşturuyor. Özgün ve göz alıcı stilleri ile saat dünyasında tasarımdaki farkını bir kez daha göz önüne seriyor.

Jose Carrasco ya Unsplash da yayınladığı bu güzel görsel için teşekkür ederiz.

Scroll to Top