“2017 takı trendi” incelememiz.

“2017 takı trendi”

Takılarınız 2017 Kışına Hazır mı?

Kıyafetleriniz ve aksesuarlarınız 2017 kışına hazır olabilir, gardırobunuza bakıp bakıp “kış gelse de bir an önce gözler önüne çıksak” diye iç geçirebilirsiniz. Peki, takılarınız? Onlar 2017 kışına hazır mı? Uyumlu mu?

İşte, takılarınızı gözden geçirip eleyebileceğiniz, eksikleri içinse geç kalmadan alışverişe başlayabileceğiniz “2017 takı trendi” incelememiz.

 

İnci, tüm kışların vazgeçilmezi

İnci genç tasarımcıların elinde adeta yeniden şekillendi ve cüretkar boyutları ile 2017 kış koleksiyonlarında kendine yer buldu. Kışın tüm renkleri ve tüm kumaş türleri için özenle işlenen inciler özellikle Paris hası ile dikkat çekiyor.

Ve ötesi…

İnci demişken ince bir ayrıntıya da değinelim. İnci ve değerli taşların bir arada işlendiği tasarımlar 2017’de incinin ötesi olarak trendler arasına girecek gibi görünüyor.  Özellikle renkli ve değerli taşlar ile bir inci yığınını anımsatan tasarımlar hiç ummadığınız kadar kabanlarınızın içine, kazaklarınızın üstüne yakışacak.

“2017 takı trendi” incelememiz.

Minimal abartı

Özellikle tek renk kombinler ile büyük bir uyum halindeki minimal takılar ciddi bir abartı ile karşımıza çıkacak. Zincirler eşliğinde adeta kıyafetleri sarıp sarmayan minimal takılar aynı zamanda sizin için yaratıcı takı tasarımları anlamına gelecek. Yaşamınız boyunca edindiğiniz küçük takıları bir araya getirerek muhteşem bir esere dönüştürebilirsiniz.

Altınlar renkleniyor

Saf altınların işlenerek renkleneceği takılar ile daha farklı bir boyuta geçebilirsiniz. Özellikle iş yaşamında bilinen sadeliğinizi şık davetlerde şaşırtıcı ve abartılı takılar ile dengeleyebilirsiniz. Bu açıdan özellikle koyu renk altınların süsleyeceği kıyafetlerinde yeşil ve tonlarını seçerek takılarınızı patlatabilirsiniz…

“2017 takı trendi” incelememiz.

Simgesel takılar öne çıkıyor

Aslında simgesel takılar tüm sezonların gözdesi olarak dikkat çeken tasarımlardır. Ama 2017’de simgesel takılar bir tık daha büyüyerek özellikle spor şık bayanların tercihi olacak. Kış öncesi için tasarlanan takılar, sonbahar mevsimine eşlik edecek. Daha çok hayvansal figürler ile karşımıza çıkacak olan simgesel takılar tasarımda da yenilikçi bir yaklaşım ile uzun süre konuşulacağa benziyor.

“2017 takı trendi” incelememiz.

Punk ruhu şekilleniyor

Modern ve özgürlükçü kadınların tercihi olan sıra dışı tasarımların başında punk gelir. Çengelli iğnenin birçok değişik versiyonu ile 2017 punk ruhlu kıyafetleri tamamlayacak. Özellikle küpe ve kolye olarak karşımıza çıkacak olan çengelli iğne, boyutsal ve fiziksel olarak artık daha ihtişamlı ve her zamanki gibi sıra dışı.

 “2017 takı trendi” incelememiz.

Punk demişken gotik akımı es geçmeyelim

Takı tasarımları ile müziğin her zaman tuhaf bir bağı vardır. Neredeyse her takı aynı zamanda kendine yakışan müziği fısıldar. Bu bağlamda 2017’de tasarımda müziğin etkisini daha çok göreceğiz. Özellikle punk ve gotik akıma renk katacak olan takı örneklerine şimdiden mücevher kutunuzda yer verin. Gotik tasarımlarda minimal ve inci geçişler dikkat çekerken, renkli taşlar ile işlenmiş ve katmanlı kolyeler 2017’nin öne çıkanları.

Scroll to Top