2018 Kış Takı Modelleri

2018 Kış Takı Modelleri

2018 Kış Takı Modelleri

Gerek iş hayatında gerekse günlük hayatımızın vazgeçilmez aksesuarı olan takılar, bu yıl da erkek olsun kadın olsun hiçbirimizin vazgeçemeyeceği modelleriyle vitrinleri süslemeye başladılar. Evlerde kadınlar ayrı, erkekler ayrı takı dolabı bulundurmak zorunda kalacaklar zira 2018 Kış Takı Modelleri yine birbirinden güzel tasarımlara sahipler.

2018 Kış Takı Modelleri
Bültenimizin ilk haberi La Princesa Jewelry’den!

La Princesa Jewelry‘nin tılsımlardan oluşan takı koleksiyonu sizlere sihirli bir dünya vaat ediyor. La Princesa Jewelry farklı sembolleri kullanarak tılsımlı takılar oluşturmuş. Birbirinden farklı anlamlara sahip tılsımlardan ihtiyacınız olanı seçip, kolye veya bileklik halinde üzerinizde taşıyabileceksiniz.



Sembol olarak seçilen kılıç, güç için dönen oyunların timsali olarak ortaya çıkıyor ve safir veya yakutla süslenerek boynunuzda taşıyabileceğiniz bir kolye haline getiriliyor. Gerçek Aşk tılsımını, beyaz pırlantalarla bezenmiş anahtar şeklindeki veya cesaret tılsımını ok şeklindeki kolyelerle kullanabileceksiniz.

2018 Kış Takı Modelleri
Osmanlı sarayı hazine mücevherleri Lion Diamond ile vitrinlerde…

Kişiye özel olarak tasarım yaparak dikkatleri üzerinde toplayan Lion Diamond, bu sefer Osmanlı saray hazine mücevherlerinden ilham alarak oluşturduğu 12 parça elmas koleksiyonu ile yine adından sıklıkla söz ettirecek bir mücevher markası.

2018 Kış Takı ModelleriYeni bir mücevher markası: ECCE

Pazarlama Yöneticiliği yaparken kendi markasını oluşturmaya karar veren Ece Şenyıldız tarafından kurulan eccediamonds, mücevher sevenlerin yeni gözdesi olacak. Takı takmadan sokağa çıkmayan markanın kurucusu, altın ve pırlantaya olan düşkünlüğünü çevresindekilerin de desteklemesiyle yeni bir mücevher markası yaratarak taçlandırdı.



eccediamonds tarafından hazırlanan koleksiyonlardan harf koleksiyonu, pırlantalı küpe, kolye ve yüzükten oluşmakta. Zincir koleksiyonu ise kendine özgü formda tasarlana pırlantalı yüzük ve küpeden oluşmakta.

2018 Kış Takı ModelleriÜlkemizin ünlü mücevher markalarından Atasay One&Only’de inanılmaz bir kampanya var.

31 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanyada üçtaş, dörttaş, beştaş ve yeditaş pırlanta yüzükler uygun fiyatlarla mücevher sevenlerin beğenisine sunuluyor. Atasay One&Only markasının dikkat çekici pırlanta yüzüklerine en uygun fiyat avantajıyla Atasay mağazalarından veya firmanın kurumsal web sitesinden ulaşabilirsiniz..

2018 Kış Takı Modelleri
Atasay Mücevherat, Aksesuar Kategorisi’nde “1 Numaralı Markalar 2017” ödülüne layık görüldü.

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen “1 Numaralı Markalar 2017 Ödül Töreni” bu yıl dokuzuncu kere düzenlendi. Atasay Mücevherat, Aksesuar Kategorisi’nde geçen yıl olduğu gibi yine birinci oldu. Atasay adına ödülü Ticari ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Candemir Çelik aldı.

Scroll to Top