2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü

2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü

2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü

Ünlü saat markaları, sezona hızlı bir başlangıç yaptılar ardı ardına yeni 2018 Saat Modelleri vitrinleri süslemeye başladı. Eğer sevgiliniz bir saat tutkunuysa yaklaşan Sevgililer Günü için onu bu saat modelleriyle mutlu etmeye ne dersiniz?


Ülkemizde özellikle kol saati dendiğinde hemen herkesin aklına hiç kuşku yok ki Saat&Saat mağazaları gelmekte. Dünyaca tanınmış kol saati markalarının Türkiye distribütörü olan firma, yeni modelleriyle saat tutkunlarını 2018 yılında da mutlu edecek gibi. Saat&Saat mağazaları yanı sıra, kurumsal online satış sitesinde de bulabileceğiniz, sezona damga vuracak 2018 Saat Modelleri içinden sizin için seçtiklerimiz.



Kadın ve erkek için ışıltılı saat modelleri: Gc Saat!

2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü
Ulaşılabilir lüks saat markası Gc 2018 saat modelleri ile ışıltı bileklerinizi süsleyecek. Bronz, lacivert ve gümüş ışıltılı saat modelleri saat tutkunlarını büyüleyecek.

Sevdiğiniz erkeği sevindirmenin en güzel yolu: Diesel 2018 erkek saat modelleri!

2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü
Sevgiliniz geniş kasalı kol saati seviyorsa, tam ona uygun bir sevgililer günü hediyesi buldunuz demektir. Karar vermeniz gerek konu Diesel Mega Chief veya Diesel MS9 Chrono arasında bir seçim yapmak zorundasınız. Yeşil tonlarda kasaya sahip olan Diesel Mega Chief, gümüş kadran rengine ve tarih göstergesine sahip. Kasa ve bilezik paslanmaz çelikten imal edilmiş. Yüz metreye kadar su geçirmez özelliği olan erkek kol saati, Quartz makineye sahip. Tarih göstergesi ve Quartz makine ye sahip olan diğer model Diesel MS9 Chrono ise 50 metreye kadar su geçirmezliğe sahip. Kahverengi deri kayış ve lacivert kadran, her türlü kıyafetle kombinlenebilecek özellikte.

Sevgiliniz hem teknoloji hem de saat meraklısı ise: Falster Akıllı Saat Modeli!

2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü
Minimal çizgisinden hiç bir zaman ödün vermeyen ünlü saat markası Skagen, akıllı saat modeli Falster ile çok ayrıcalıklı. Falster Akıllı Saat Modeli dokunmatik kadran özelliğine sahip ilk saat modeli. Fonksiyonel ve yalın dizayn arayanlar için ideal bir hediye alternatifi.

Romantizmin rengi pembe ve sevdiğiniz kadına alabileceğiniz güzel bir kol saati: Guess 2018 Saat Modelleri!

2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü
Pastel pembe ve beyaz tonların, pembe altın ışıltısıyla harmanlandığı, ışıltılı taşlarla kombinlenmiş Guess saatleri sevdiğiniz kadının aklını başından alacak. Silikon kayış veya hasır bilezikli modelleri içerisinde seçmekte zorlanacaksınız.

Saat&Saat tarafından ülkemize getirilen DKNY saatleri, size New York/Soho esintisi hissettirecek.

2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü2018 Kış saat modelleri arasında, modern ve dinamik tarzıyla DKNY Soho saat serisi ayrı bir yere sahip olacak gibi. Paslanmaz çelik gümüş tondaki hasır bilezik yanı sıra deri kayış alternatifi de mevcut. 34 mm kasa çapı ve 5 ATM su geçirmezlik özelliği dikkat çekici.

Teknoloji alanında akıllı saat modasına uyan diğer bir saat markası modeli ise: Fossil Q Explorist!

2018 Saat Modelleri ve Yaklaşan Sevgililer Günü2018 Kış mevsimi için stiline önem veren saat tutkunları için harika bir saat modeli Q EXPLORIST, Fossil’den vitrinlerde. İnovatif teknolojiye sahip olması dolayısıyla şarj gerektirmeyen bu seri, dokunmatik ekranı ile arzu ettiğiniz kadranı seçmenize olanak sağlıyor. Dilediğiniz aplikasyon ve özelliği kadranınıza yerleştirebilirsiniz.

Scroll to Top