2021 Takı Trendleri

2021 Takı Trendleri

2021 Takı Trendleri ‘ni belirleyen ülkemizin ünlü takı markalarının, son basın bültenleri bu günkü tanıtım yazımızın ana konusunu oluşturacak. Bunun yanı sıra kuyumculuk sektöründeki son gelişmelerden sizleri haberdar etmeye çalışacağız.

Atasay Takı Tasarımları

Atasay Takı Tasarımları
Atasay Takı Tasarımları

Yenilenme, canlanma, doğayla bütünleşme… Eşsiz güzellikteki bahar, Atasay tasarımlarında yeniden hayat buluyor, içinizi yaşam enerjisiyle dolduruyor.

Yüzükten kolyeye küpeden bileziğe modunuzu yükseltecek parçalarla tanışma zamanı! Atasay’ın bahar coşkusuna ortak olan sezon tasarımlarında yıldızlar, geometrik desenler, renkli taşlar ve pırlanta baş köşede.

Uzunca bir süredir vazgeçilmezimiz haline gelen zincir kolye ve bileklikler, şıklığı ve biraz da asiliği aynı anda hissetmek isteyenlere iyi gelecek. Farklı kombinlerle tasarlanan renkli taşlar, “Baharın neşesine eşlik etmek istiyorum” diyenler için biçilmiş kaftan.

Her zaman şık ve stil sahibi kadınların öncelikli tercihlerinden olan pırlanta tasarımlar da capcanlı, enerjik, ışıl ışıl günleri müjdeliyor.

Atasay’ın hazırladığı farklı stillere uygun, birbirinden şık ve çarpıcı tasarımları keşfetmek için Atasay mağazalarına uğrayabilir ya da www.atasay.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ariş Pırlanta’dan Baget Koleksiyonu

Ariş Pırlanta’dan Baget Koleksiyonu
Ariş Pırlanta’dan Baget Koleksiyonu

Mücevher sektörünün öncü markalarından Ariş Pırlanta ‘nın göz kamaştırıcı Baget Koleksiyonu minimal bir şıklık sunmakta.

Yaklaşmakta olan 2021 ilkbahar/yaz takı modası Ariş Pırlanta’nın her zevke uygun yeni Baget Koleksiyonu ile şekil bulacak.

Klasik ve görkemli tasarımları yanı sıra genç ve modern çizgilerin de yer aldığı Ariş Pırlanta’nın yeni Baget Koleksiyonu, markanın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, sizleri Ariş mağazalarında bekliyor.

İlkbahar coşkusunu yansıtan tasarımlar Ariş Pırlanta’dan

İlkbahar coşkusunu yansıtan tasarımlar Ariş Pırlanta’dan
İlkbahar coşkusunu yansıtan tasarımlar Ariş Pırlanta’dan

Yaklaşan ilkbahar mevsimine Ariş Pırlanta tarafından tasarlanan Değerli Taşlar Koleksiyonu ile “merhaba” demek istemez misiniz?

Ülkemiz kuyumculuk sektörünün ünlü markalarından Ariş Pırlanta, hem günlük hayatınızda kullanabileceğiniz, hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz değerli taşlar kullanılarak tasarlanmış harika bir takı koleksiyonu hazırladı.

Safirden ametiste, topazdan zultanite renkli değerli taşlardan oluşan göz alıcı, şık tasarımlar baharın sıcaklığını hissetmenizi sağlayacak ve size enerji verecek.

So CHIC, Premium Creative Koleksiyonu

So CHIC 2021 ilkbahar yaz takı modası
So CHIC, Premium Creative Koleksiyonu – 2021 Takı Trendleri
  • Ünlü mücevher markalarından biri daha 2021 ilkbahar/yaz takı modası için iddialı takı modelleriyle vitrinleri süslüyor.

So CHIC takı tasarımcıları tarafından hatasız kesim teknikleri kullanılarak üretilen Premium Creative Koleksiyonu ile tüm bakışlar üzerinizde olacak.

Zamansız Yol Arkadaşı; Altınbaş İnci Koleksiyonu

Zamansız Yol Arkadaşı; Altınbaş İnci Koleksiyonu
Zamansız Yol Arkadaşı; Altınbaş İnci Koleksiyonu

Altınbaş İnci Koleksiyonunu oluşturan kıymetli inciler ve dikkat çekici derecede zarif işçilik, yaklaşan bahar aylarında hanımlara zarif ve şık bir yol arkadaşı olacak.

Günün her saatinde, her türlü giyim tarzı ile kullanıma uygun olarak, organik olarak elde edilen değerli taşlar ile tasarlanmış inci koleksiyonu, Altınbaş mağazalarında sizleri bekliyor.

Özel tercih edilen ve fark yaratan modeller yine Altınbaş’tan…

Elmas taşlar ile süslenmiş kolye, küpe ve bilezikler
Özel tercih edilen ve fark yaratan modeller yine Altınbaş’tan…

Elmas taşlar ile süslenmiş kolye, küpe ve bilezikler… Hanımlar tarafından özellikle tercih edilen, fark yaratan Altınbaş Elmas koleksiyonu. Safir, yakut gibi değerli taşlar elmasla birlikte kullanılarak eşsiz takı tasarımları ortaya çıkartılıyor. Çağdaş ve geometrik desenler… Şık ve modern…

Peracas ile Havva’nın Gizli Bahçesine Yolculuk

Peracas ile Havva’nın Gizli Bahçesine Yolculuk
Peracas ile Havva’nın Gizli Bahçesine Yolculuk

Tarzını geçmişten miras alan Peracas, Secrets of Eve’s Garden adını verdiği kapsül koleksiyon ile sizleri yeni bir yolculuğa davet ediyor. Çeşitliliğin artacağı şekilde hazırlanan bu kapsül koleksiyon Havva’nın gizli bahçesindeki çiçekleri keşfetme fırsatı sunuyor.

Günlük ve rafine kullanıma uygun bu üç yeni mücevher modelinde, yeşil topaz, yakut ve turmalin taşının çeşitli tonları kullanılıyor. Mücevherlerin yaprakları saf altından meydana geliyor.

Peracas mücevherlerinin tüm benzersiz parçaları, İstanbul’un yetenekli zanaatkarları ile birlikte el işçiliğinin tüm ustalıkları kullanılarak yaratılıyor. Peracas, zambak, ortanca ve büyük beyaz güllerinin bulunduğu hayali bahçeyi adeta Havva’nın gizli çiçek bahçesi olarak betimleyip, duyularınıza hitap etmeye devam ediyor.

Takı Tasarımcısı Selin Ecer’in, “Punto by Selin Ecer” koleksiyonu

Takı Tasarımcısı Selin Ecer
Takı Tasarımcısı Selin Ecer’in, “Punto by Selin Ecer” koleksiyonu

“Punto by Selin Ecer” Koleksiyonu ile asalet ve zarafeti öne çıkartan Selin Ecer, takı tasarımlarında kaliteden de ödün vermemiş. Koleksiyon, her bir parçası özgün ve tabii ki şıklığı öne çıkartan gümüş tasarımlardan oluşmakta. Kolye, bileklik, yüzük ve gösterişli küpeler, koleksiyonun gözde parçaları arasında yer almakta.

Zen, değişim fırsatı…

Zen Pırlanta Değişim Kampanyası
Zen Pırlanta Değişim Kampanyası

Kuyumculuk dünyasının önemli aktörlerinden Zen Pırlanta, kadınların pırlanta sahibi olabilme hayallerini gerçekleştirme fırsatı veriyor.

Modası geçmiş, eşi kaybolmuş, hediye edilmiş ancak kullanılmayan takıları Zen Pırlanta arzu ettiğiniz pırlanta ile değiştiriyor. Sade bu da değil. Aynı zamanda altın veya pırlanta, markalı olup olmamasına bakmaksızın tüm takı, ziynet ve altın liralarınızı size en yakı Zen Mağazasında düşlediğiniz pırlanta takılarla değiştirebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi, pırlantaların da belli zamanlarda bakımı gereklidir. Günlük kullanımda oluşan çizikler, kirlenmeler, aşınmalar Zen Pırlanta mağazalarında ücretsiz olarak giderilmektedir. Unutmayın, kullanımınıza bağlı olarak pırlantalarınızın en az altı ayda bir bakımı gereklidir.

Scroll to Top