2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Modası

2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Modası

2020 İlkbahar Mücevher ve Saat, size ışıl ışıl bir mevsimin kapılarını aralıyor. Rengarenk taşlar ile bezenmiş mücevherler ve olmazsa olmaz aksesuarlarımızdan saatler, baharın ahengini sizlere bedeninizde taşıma imkânı sağlıyor. Mavisinden yeşiline, siyahından sarısına kadar birçok renkli mücevher ünlü markaların tasarımlarında hayat buluyor. Küpelerde, kolyeler, bileziklerde ve saatlerde kullanılan değerli taşlar, yerine ve zamanına uygun olarak kullanmanıza imkân tanıyor. Yalın ve sade tasarımlar içinizdeki sakinliği ortaya çıkarırken, dinamik ve heyecan uyandıran tasarımlar ise içinizdeki heyecanı ortaya çıkartıyor. Her zevke ve kombine uygun mücevher ve saat tasarımları sizleri bekliyor.

Yıllara Meydan Okuyan Tasarım, BOSS!

Dünyaca ünlü saat markaları dediğimiz zaman Türkiye’deki distribütörler arasında akla ilk gelenlerden olan Saat&Saat markası, Boss’un en yeni modellerini sizlere sunmaya devam ediyor. Siyahın asaletinin vurgulandığı ve zamansız tasarımlara imza attığı, günün her dakikasında yalın tasarımı sayesinde kullanım özgürlüğü ve şıklığı bir arada sunan, hasır bileziği ile yılın trendlerine gönderme yapan saat koleksiyonunu sizlere sunuyor. Erkeğin vazgeçilme özelliği olan güçlü duruşu tam anlamıyla yansıtan, erkek stilinin en önemli tamamlayıcısından olan saat modelleri 2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Modası başlığında, saat kategorisi altında yerini almış durumda. Sadece bu yıl için değil, zamansız tasarımı sayesinde her yıla ve her tasarıma uyum sağlayacak olan bu modeli keyifle kullanacaksınız.

Saat&Saat markası, Boss’un en yeni modellerini sizlere sunmaya devam ediyor.

İddialı Tasarımlar Versace’den

Saat tutkunları cezbedecek bir başka marka ise tabii ki Versace. Palazzo Empire Greca ve Virtus modelleri, ihtişamı ve zamanı aynı noktada buluştururken, sanatsal dokunuşların eksin olmadığı saatlerde her detay incelikler işlenmiş benzersiz ve zarif.

Odak noktası olan merkezinde Medusa’nın yer aldığı Palazzo Empire Greca modeli, çarpıcı renkleri ile dikkatleri üzerinize toplarken, içinizdeki bahar coşkusunu renkleri ile dışınıza yansıtmanızı sağlıyor. Medusa’nın çevresindeki Greca deseni ise adeta bir koruyucu gibi duruyor. Deri kayışta da aynı desenlerin kullanıldığını görmek mümkün.

2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Modasında Palazzo Empire Greca modeli, çarpıcı renkleri ile dikkatleri üzerinize topluyor.

Virtus modelinde ise tasarımın barok esinlenmesini görmek mümkün. Sofistike yapısı ile birlikte ortada yer alan büyük V harfi altın rengi ve konumu itibariyle odak noktası oluyor. İnce kasa tasarımı yanında altının ve çeliğin ne denli uyumlu olabileceğini gözler önüne seriyor.

Versace Virtus modelinde ise tasarımın barok esinlenmesini görmek mümkün.

Çarpıcı Koleksiyonu ile Raymond Weil

İsviçre’nin saat alanında zirvedeki koltuğundan haber olmayan yoktur. İşte tam da yine işin içinde İsviçre’nin olduğu bir saat haberi. Ünlü saat markası Raymond Weil ile bir iş birliği içerisinde olan Sellita, saat tutkunu erkeklerin dikkatini yeni hazırladığı koleksiyonundaki farklı tasarım anlayışı ve şık stili ile çekiyor.

Saatin doğduğu ülte olarak bilinen İsviçre’nin köklü markalarından olan Raymond Weil, dünyanın en büyük saat montajcısı olan Sellita ile yapmış olduğu iş birliği sonrasında ortaya çıkan Freelancer Calibre RW1212 Titanyum koleksiyonu ile sezona damgasını vurdu.

Açık kadranının saat altı yönünde bulunmasının yanında ince işçiliği ile birlikte bambaşka bir tarzı yeniden yorumluyor. Çelik üzerine titanyum PVD kaplaması, 42 mm çelik kasası, klasik bir spor saat şıklığı sunan siyah kauçuk bileziği ile saat tutkunu erkeklerin dikkatini bir hayli fazla çekmiş durumda. Almak için fiyatını merak ediyorsanız hemen onu da belirtelim. Saatin satış fiyatı şubat ayının sonlarına doğru 15.380TL olarak belirlenmişti.

Raymond Weil Freelancer Calibre RW1212 Titanyum koleksiyonu

2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Modası, Mücevher Haberleri

Baget Şıklığı Ariş’ten!

Mücevherde ilk öncülerinden Ariş Pırlanta, her zevke uygun tasarımları ile Baget Koleksiyonu’nu sizler için sergiliyor. Yuvarlak kesim pırlantalar ile süslenmiş koleksiyona Ariş’in zarif çizgileri eşlik ediyor.

Ariş Pırlanta, her zevke uygun tasarımları ile Baget Koleksiyonu’nu sizler için sergiliyor.

Modern çizgileri şık ve sade tasarımlarla yorumlayan Ariş, her an yanınızda olacak günlük seçenekler sunuyor. Mağazalarında ışıltılar içerisinde “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışı ile sunmuş olduğu en güzel ürünlerini en güzel fiyatlar ile sergiliyor.

Mavi Düşler Ariş Pırlanta’dan!

Mücevher dünyasında yoğun ilgi gören mavi renk, tanzanit taşı ile hayat bulurken birbirinden şık tasarımları Ariş sizlere sunuyor. Mavi bir yolculuğa bu sefer de tanzanit ile çıkın.

Mavi bir yolculuğa bu sefer de tanzanit ile çıkın.

Rose altının ışıltısını tanzanitin kadifemsi mavisi ile birleştiren yüzükler, zarif çizgilere sahip tasarımları ile farklı kıyafet kombinlerine rahatlıkla uyum sağlıyor. Tanzanit taşı ile hazırlanan yüzükler ve kendinize olan güveniniz sayesinde büyün gözler üstünüzde olacak. İkizler, Terazi ve Yay burçlarının taşı olan tanzanit, etkileyici rengiyle birlikte parladığında ortaya çıkarttığı pembe ışık, evliliklerin 24. Yıl dönümlerinde özel hediye olarak tercih ediliyor.

Swarovski İlkbahar 2020 Koleksiyonu ile Sakinliği Hissedin

2020 İlkbahar Mücevher ve Saat haberlerinde sona doğru geldiğimizde Swarovski markasına değinmemek olmazdı. İlkbahar Koleksiyonu ve Kampanyası için doğal enerjinin olumlu gücünden ilham alan marka, içinizdeki ışıltının kaynağını bulacağınız bir yolculuğa davet ediyor sizi.

2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Swarovski

Işıltılı muskalar ve semboller ile tamamlanan koleksiyonda doğa ile yeniden bir bağ kuruluyor. Anlam dolu bileşenlerin yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda denizden ilham alınıyor. Ünlü sembollerin silüetlerini kendi tarzı ile yorumlayan marka, seçkin ve ince çizgileri karmaşık Swarovski kristal süslemeleri ile birleştiriyor.

Shell koleksiyonu, deniz kabuklarından ilham alınarak tasarlanıyor. Sükuneti, parlatılmış metal tonlar ile sağlarken, kristallerden ise parıltısını alıyor. Ayrıştırılıp yeniden birleştirilerek çok yönlülüğü sağlayan iğne küpeler öne çıkan parçası oluyor bu koleksiyonun.

2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Modası swarovski Shell koleksiyonu

Sculptured Shell Koleksiyonu ile deniz kabuğu trendini devam ettiriyor. İri deniz kabukları ile seçkin detay sunmasının dışında inci detaylara sahip barok ten rengi palet, doğal mercan resiflerinin canlılığını sunuyor. Kokteyl yüzüğünü dikkat çekici bir kelepçeyle birleştirebilirken, yoğun bir ışıltı için tek başına kolye de kullanabilirsiniz.

2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Modası Swarovski Sculptured Shell Koleksiyonu

Swarovski Symbolic Koleksiyon ile ışık saçan karakterinizi parıltılarla süsleyebilir, lotus çiçeği, güç ve bilgeliği simgeleyen hayat ağacı ve iyi şansı simgeleyen lades kemiği ile kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Günlük tarzınızla uyumlu trend bir görünüm için, kolye uçlarını ve bileklikleri üst üste takarak çeşitli simgesel işaretleri bir arada kullanabilirsiniz.

Swarovski Symbolic Koleksiyon
kolye uçlarını ve bileklikleri üst üste takarak çeşitli simgesel işaretleri bir arada kullanabilirsiniz.
2020 İlkbahar Mücevher ve Saat Modası Swarovski Symbolic Koleksiyon
Scroll to Top