2020 Saat Modelleri Tüm Heyecanıyla Sizlerle

2020 Saat Modelleri Tüm Heyecanıyla Sizlerle

2020 Saat Modelleri sizler için çıkmaya devam ediyor! Her markadan, her tarza uygun birbirinden güzel kol saati modellerinin yer aldığı yazımızda siz de mutlaka kendinize uygun, zevkinize göre bir saat modeli bulacaksınız. Bundan hiç şüphemiz yok! İçlerinde hem günlük kullanabileceğiniz hem de güzel bir akşam yemeğinde şık olmak isteyebileceğiniz saatler yer almakta. Aynı zamanda içinde bulunduğumuz ağustos ayı sonrası sonbahar da yavaş yavaş yüzünü göstermeye başlayacağından, iş davetlerinde de kullanabileceğiniz şıklıkta saatler sizleri bekliyor. Omega, Tommy Hilfiger, Esprit, Michael Kors, Fossil, Diesel’in de içinde bulunduğu bir kol saati turu sizleri bekliyor. Şimdi siz de hazırsanız son gelişmeleri sizlerle paylaşmaya başlayalım.

Omega 2020 Saat Modelleri

Omega 2020 Saat Modelleri Erkek

Omega Constellation koleksiyonu mükemmelliğin ve hassasiyetin öncüsü olarak karşımıza çıkıyor. Ruhun sofistike ve cesur yönünü yansıtan modeller 41 mm olarak geliyor. Saat dediğiniz zaman kullanılabilecek en gelişmiş materyallerin kullanılması, sağlamlığın ve kalitenin adresi haline gelmesini sağlıyor. Paslanmaz çelik ve 18K altının kullanıldığı modelleri bu dediğimizi kanıtlar nitelikte.

Rakamlar Roma rakamı olarak tercih edilerek zamanın akışından kopulmaması ve farklı bir estetik anlayışı üstlenilmiş. Saatin kurma kolunun kolaylık ve şıklık açısından üst seviyeye çıkarılması için yeniden dizayn edilip üretilmiş. Akrep ve yelkovanda da ince dokunuşlar görebilmek mümkün. Bunun yanında ise lacivert, siyah, gri renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı saat anti-bakteriyel kauçuk kaplama deri kayış ile sunuluyor.

Omega 2020 Saat Modelleri Erkek

Omega 2020 Saat Modelleri Kadın

Omega 2020 Saat Modelleri kadın kategorisinde ise 29 mm modelleriyle geliyor. Kadınların naif ve kibar yapısını yansıtan, aynı zamanda içlerindeki saflığın da temsilcisi olacak bir saat koleksiyonu ile geliyor. Yıldızlı bir gökyüzünü anımsatan Aventurin kadranı ile sizleri karşılarken, baştan çıkarıcı bir ışıltıya sahip olan mavi cam ile güzelliği tamamlanıyor.

Omega 2020 Saat Modelleri Kadın

Kullanılan parlak materyaller ve koyu renk kadran ile tezat oluşturularak farklı bir güzellik ortaya çıkartılıyor. Erkek kol saati modellerinde kullanılan paslanmaz çelik ve 18K altın da yine burada kullanılıyor. Ayrıca buna ekl olarak pırlantaların da kullanılmış olması kadınları kalbinden curacak gibi.

Tommy Hilfiger Kol Saati, Siyahın Zarafeti

Her yaştan, her dönemden, her tarzdan insanın, tasarımlarını sevip bir yerden kendisini buraya ait hissettiği markadır Tommy Hilfiger. Hem kıyafetleriyle hem de aksesuarlarıyla cezbeder insanı. Bu sefer de yine kalbimizi çalan, bizi kendisine bağlayan bir saatle geliyor karşımıza.

Kendi renklerine az bir kısımda yer veren markanın siyahlar içerisindeki saati, zarafeti ile büyülüyor. Spor şık bir saat olarak karşımıza gelen bu aksesuarda T ve H harfleri ile bezenmiş olan arka fon, yaratıcılığın ve sade güzelliğin sembolü oluyor. İnce bir kasa ile gelen saatte kullanılan hasır kayış ise tamamlayıcı bir parça oluyor adeta. Daha çok spor casual bir kıyafet ile tercih edilebilecek saat, şık bir takım elbise ile de giyilebilecek gibi duruyo. 2020 Saat Modelleri içerisinde dönemin özeti gibi adeta.

Tommy Hilfiger Kol Saati

Esprit 2020 Saat Modelleri – Kadın

Bir önce anlattığımız model gibi Esprit kadın kol saati modelinde de hasır bir bileklik kullanmış. Kadın zarifliğine yakışır bir şekilde ince bir kasa tercih edilirken saatin içi minimalist bir düzenle yerleştirilmiş. Rakamları kullanmayı tercih etmeyen marka, çizgiler ile yerleri belirterek yelkovan, akrep ve saniye içerisindeki uyumu kaybetmemiş.

İçerisinde gün ve tarihi de belirten iki adet bölüm bulunması, aşırı yalın bir kullanımın önüne geçmiş. Böylelikle hem kadının güçlü duruşunu ve saflığını ortaya koymuş.

Esprit 2020 Saat Modelleri

Michael Kors Kol Saati

Moda ve lüks yaşamın öncülerinden olan Michael Kors, modanın bu seneki rengi olan maviyi kullanmaktan geri kalmamış.  Denizin ve gökyüzünün hâkimi olan mavi rengi bileğinizde taşımanıza olanak sağlıyor. Kasasında ve kadranında kullanılan ışıltılı taşlar kadınların bir hayli ilgisini çekecek gibi dururken, aynı zamanda da kadınların parıltısını ön plana çıkaracak. Mavinin birçok tonunun kullanıldığı saatte açığından koyusuna renk ahengi içerisinde. Kronometresi ve tarih göstergesi ile gayet yeterli bir seviyede işlevsellik de katılmış. 2020 Saat Modelleri arasında tepelere oynayacak gibi duruyor.

Michael Kors Kol Saati

2020 Saat Modelleri Fossil

Her daim kendine has yorumlarıyla yaptığı işleri ortaya koyan marka, çıkartmış olduğu saatle de dikkatleri üzerine çekiyor. İçerisinde kahverengi ve kırmızının kullanımıyla oluşan, kızıla çalan bir bordo kadran kullanılmış. Üzerindeki detaylara ise beyaz rengi tercih edilerek kontrast yaratılarak dikkat çeken bir yapı oluşturulmuş durumda. Fossil saatlerden alışkın olduğumuz kronometre ve tarih göstergesi yerleşimi yapılmış.

Kasasında ise her kıyafete kombine uyum sağlayan paslanmaz çelik tercih edilmiş. Kayış kısmında ise iki farklı kayış seçeneği ile gelen Fossil erkek kol saati aynı zamanda hasır metal bir kayışa da çevrilebiliyor. Bu da bir taşla iki kuş vurmak anlamına gelir ki, saati hem günlük kullanımınızda hem de bir gece davetine veya özel bir yere giderken kullanabileceğiniz forma sokmanıza imkân tanır.

2020 Saat Modelleri Fossil

Diesel 2020 Saat Modelleri

Diesel bu sene sınırları zorlayan tasarımlarına bir yenisini daha eklemiş gibi görünüyor. Saatlerde alışkın olduğumuz paslanmaz çelik veya deri kayışların aksine transparan bir kayış kullanmayı tercih etmiş. Marjinal çıkışları ve normal tasarımların dışında sınıflandırabileceğimiz bir tasarım anlayışıyla saydam ve beyazın uyumunu kullanmış. Aynı zamanda griden de yardım alarak yapmış olduğu tasarımda şeffaflığın ve belirsizliğin altını çizmeye çalışırken aynı zamanda görünürlük ve işlevsellikten ödün vermemiş gibi duruyor. Yazın bronz teninizin üzerinde adeta gökteki yıldız veya ayın parlaklığını hissedeceksiniz. Sade görünümünün arkasında yatan dijital saat olma özelliklerini takvim, alarm gibi özellikleriyle sonuna kadar kullanıyor.

Diesel 2020 Saat Modelleri
Scroll to Top