2021 Takı Trendleri

2021 Takı Trendleri

Pandemi ve orman yangınları oldukça sıkıntılı günler yaşamamıza sebep oldu. Bu kasvetli havayı üzerimizden atabilmek için daha renkli, daha canlı bir konu üzerine yazmak istedik. 2021 Takı Trendleri ni belirleyen takı markalarının son basın bültenlerini sizler için derledik.

Yazın Trendleri Renkli Taşlı Aksesuarlar

Yazın Trendleri Renkli Taşlı Aksesuarlar ve uzun zincir kolyeler.

Yenilenme, canlanma, doğayla bütünleşme…

Doğanın yaşam enerjisini içinizde hissedebileceğiniz renkli taşlar Altınbaş tasarımlarında yeniden hayat buluyor.

Yazın Trendleri Renkli Taşlı Aksesuarlar

Yüzükten kolyeye, küpeden bileziğe modunuzu ve enerjinizi yükseltecek takılarla tanışma zamanı! Altınbaş‘ın sezon tasarımlarında altın uzun zincirler, yıldızlar, renkli taşlar ve pırlantalı tasarımlar ön planda…

Farklı uzunluklardaki zincir kolyelerin tekli ve çoklu kullanımı, günlük hayatınızda size şıklık katacak farklı bir görünüm sunuyor. Özellikle kolye ve küpelerde iç içe geçen modern zincirler, daireler veya oval görünümler oldukça sık tercih ediliyor.

Klasik ve modern görünümü bir araya getirebileceğiniz bu takılar ile stilinize fark katabilirsiniz.

Ariş’in ağaç tasarımlı takıları ile doğanın enerjisini kendinize çekin

Ariş Pırlanta yeni tasarımlarıyla her bir parçası mucizevi, her bir detayı yeniden keşfedilecek güzellikteki doğanın eşsiz detaylarından biri olan ağaçların önemine dikkat çekiyor. Ağaç formlu tasarımlardan oluşan kolye ve yüzükler,sevdikleriniz ve kendiniz için muhteşem bir hediye seçeneği olurken, eşsiz bir aile yadigarı olarak da nesilden nesile aktarılacak.

Ariş Pırlanta yeni tasarımlarıyla her bir parçası mucizevi, her bir detayı yeniden keşfedilecek güzellikteki doğanın eşsiz detaylarından biri olan ağaçların önemine dikkat çekiyor ve hayatımıza kattıkları güzellikleri hatırlatıyor. Ariş mücevherin temelini oluşturan pırlanta, altın ve tüm değerli taşların doğanın bir parçası olduğundan hareketle, doğaya hayat veren ağaçlara özgü zarif ve anlamlı tasarımlar sunuyor.

Ariş’in ağaç tasarımlı takıları ile doğanın enerjisini kendinize çekin
2021 Takı Trendleri – Ariş’in ağaç tasarımlı takıları

Anlamı derin bir hediye alternatifi

Aile, hayat, verimlilik, canlılık, şans, bolluk, bereket, devamlılık, köklenmek ve büyümek gibi derin anlamların yüzyıllardır sembolü haline de gelmiş olan ağaç formunu merkeze alan Ariş Pırlanta’nın yeni tasarımları, sevdikleriniz ve kendiniz için muhteşem bir hediye seçeneği olurken, eşsiz bir aile yadigarı olarak nesilden nesile aktarılacak. Birbirinden şık ve anlamlı tasarımlarıyla, günün her saati kullanabileceğiniz kolye ve yüzüklerle doğanın sonsuz enerjisini hayatınıza taşımanın mutluluğunu da yaşayacaksınız.

2021 Takı trendleri, Ariş’in Baget Koleksiyonu ile çeşitleniyor.

Ariş’in zengin çeşitliliğe sahip Baget Koleksiyonu’na eklenen yeni baget yüzük tasarımları, pırlantanın büyüleyici ışıltısını minimal tasarımların şıklığıyla sunuyor. Koleksiyonda yer alan klasik ve ihtişamlı tasarımların yanında genç ve modern çizgilerden oluşan baget modelleri pırlanta severlerin vazgeçilmezi olacak.

Mücevherde ilklerin öncüsü Ariş Pırlanta’nın Baget Koleksiyonu’nda gözalıcı yepyeni tasarımlar sizi bekliyor. Ariş’in zengin çeşitliliğe sahip Baget Koleksiyonu’na eklenen yeni baget yüzük tasarımları, pırlantanın büyüleyici ışıltısını minimal tasarımların şıklığıyla sunuyor. Elegant seçimlerle zerafetini taçlandırmak isteyenler için olağanüstü bir koleksiyon olan Ariş Baget Koleksiyonu, tasarımlarıyla pırlanta meraklılarının vazgeçilmezi olacak.

Ariş'in Baget Koleksiyonu
2021 Takı trendleri, Ariş’in Baget Koleksiyonu ile çeşitleniyor.

Klasik ve modern çizgiler

Ariş’in sade, şık, modern çizgilerle hazırladığı ve yeni tasarımlarıyla genişlettiği koleksiyonda, şıklığınıza farklı bir ışıltı katacak gözalıcı seçenekler bulunuyor. Ariş Pırlanta’nın zengin Baget Koleksiyonu’nda yer alan klasik ve ihtişamlı tasarımların yanında genç ve modern çizgilerden oluşan baget modelleri de yer alıyor. Şık görünümü ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken baget seçenekleri tarzını zarif çizgilerle tamamlamak isteyenler için de eşsiz bir seçenek.

2021 Takı Trendleri ni belirleyen takı markaları dediğinizde Atasay unutulmamalı.

Sonbahar romantizmini tarzınıza Atasay ile taşıyacaksınız.

Sonbaharda yeşilden parlak sarıya, turuncuya ve kızıla dönen yapraklarla ortaya çıkan renk cümbüşüne katılmaya hazır olun! Atasay’ın sonbaharın esintisini yansıtan sofistike tasarımları, aynı zamanda sezonun trend havasını hissettiriyor.

Gardıroplarımızı sonbahar havasıyla yenilemenin vakti geldi. Sonbaharın eşsiz silüetlerinin hayat bulduğu tasarımlar ile altın ışıltısının keyfini çıkarın.

Sonbahar romantizmini tarzınıza  Atasay ile taşıyacaksınız

Atasay’ın elementlerin gücünden ilham aldığı, sonbaharın ruhunu ve renklerini yansıtarak hazırladığı tasarımlar bu sezon stil sahibi kadınların tercihi olacak. Geometrik formlardan ve zincirlerden bu sezonda da vazgeçemeyeceğiz. Enerjik maksimizmi yakalayacağınız bu tasarımlar kendi stil oyununuzun vazgeçilmez parçalarından olacak.

Atasay’ın yedi tepe üzerine gergef gibi işlenen İstanbul’dan esinlenerek hazırladığı Keşf-i İstanbul koleksiyonu ya da geometrik desenlerle asaleti harmanlayan Mystique Şifa temalı tasarımları da sizi sonbaharı karşılamaya davet ediyor.

Glamira Premium takılarıyla fark yaratıyor

Türk mücevher markası Glamira’nın Premium koleksiyonunda birbirinden ihtişamlı ve zarif

52 parça yüzük, 37 parça kolye ve 47 parça küpeden oluşan 136 mücevher bir araya geldi. Glamira, birbiriyle iç içe geçmiş dolaşık figürler, soyut çizgilerden oluşan kişiselleştirilebilir mücevherler ve kusursuz renk geçişleri ile kombinlerinizi taçlandırıyor.

Glamira Premium takıları

Glamira, zarafetin öne çıktığı Premium koleksiyonuyla büyük küpeler ile renkli taşları stilinize taşıyor. Gündüzden geceye, özel günlerde kullanılabilecek göz kamaştırıcı parçalar, kendinden emin ve özgün tarzıyla fark yaratan bütün kadınlara hitap ediyor. Glamira, yüzük, kolye, küpeden oluşan özel mücevher koleksiyonunda su damlası, melek ve çiçek figürlerini, pırlanta ile değerli renkli taşlarla birleştirerek estetik bir dokunuş yaratıyor.

Geleneksel el işçiliği üst düzey kaliteyle buluştu

Elmas, yakut, zümrüt ve safirden oluşan Premium mücevherler geleneksel el işçiliğini eşsiz malzeme, üst düzey kaliteyle buluşturarak, klasik ve çağdaş bakış açılarıyla harmanlayarak geleceğe taşıyor. Benzersiz, zarif ve gösterişli her bir tasarımı 50’nin üzerinde alternatif taş çeşidiyle sunuyor. Taşların karatları ve metalleri bütünüyle kişiselleştirilebiliyor.

Türk mücevher markası Glamira’nın marka yüzü Mesut Özil oldu

Mücevher markası Glamira, sektörde liderlik için önemli adımlar atıyor.

Mücevher sektörünün öncü firmalarından Glamira, dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile iş birliği gerçekleştirdi. Anlaşma kapsamında markanın yüzü olan Mesut Özil, Glamira’nın deneyimli tasarımcıları ve zanaatkarları ile bir araya gelerek kendi takı koleksiyonunu da tasarladı. Sportmen, karakterli ve kusursuz bir tarzı yansıtan “Mesut Özil Koleksiyonu”nda yüzük, kolye ve bileklik ürünleri yer alıyor.

Almanya’da faaliyete geçen ve kurulduğu 2011 yılından bu yana Avrupa mücevher endüstrisinin önemli bir merkezi olmayı başaran Türk mücevher markası Glamira, ünlü futbolcu Mesut Özil ile bir işbirliğine imza attı. Başarılı spor hayatının yanı sıra mücevher tutkunu olmasıyla da tanınan Özil, Glamira’yla yaptığı anlaşma kapsamında markanın yüzü oldu ve kendi koleksiyonunu tasarladı.

Türk mücevher markası Glamira

Koleksiyon Özil’in kendi tarzı ve spor yaşamından izler taşıyor

Pırlanta, zümrüt, safir, yakut ve altın gibi değerli taşlar ile yapılan takılar üreten Glamira’nın tasarımcılarıyla bir araya gelen Özil, kendi adını alan koleksiyonu için yüzük, kolye, bileklik, unisex kategorilerinde takılar tasarladı. Özil’in kendi tarzı ve spor yaşamından izler taşıyan koleksiyonda her beğeniye hitap eden şıklıkta tasarımlar yer alıyor.

Yaz mevsiminin son günlerinde, yazın tüm enerjisini Penti aksesuarlarıyla yaşayın.

Yazın tüm enerjisini koleksiyonlarına yansıtan Penti, aksesuarlarıyla da bu sezon tüm dikkatleri üzerine topluyor. Yaz stilinizi hareketlendirecek; her tarza uygun aksesuarlar ile bambaşka görünmek elinizde.

Penti aksesuarları

Zincir kolyeler, zarif bileklikler, gösterişli küpeler ve saçlarınızı çok daha havalı gösterecek desenli tokalar… Penti bu yaz stilinizi tamamlayacak aksesuarlarıyla da gönlünüzü kazanacak. Sezon trendlerini canlı ve enerjik bir yorumla harmanlayan Penti, her siluete uygun aksesuarıyla şıklığın detaylarda saklı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

2021 Takı trendleri konusunda ilginç bir bültenimiz daha var.

Sadece Makyaj Trendi tarafından satışa sunulan Aurelia Geneve’in ametist ve pembe kuvarstan masaj taşları cildinize yarar sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda aksesuar olarak kullanılabiliyor.

Aurelia Geneve’in ametist ve pembe kuvarstan masaj taşları; cildinizi iyileştiriyor, gençleştiriyor ve güzelleştiriyor. Kan dolaşımını arttıran bu taşların cildinizde yarattığı değişimi çok seveceksiniz!

Cildiniz için en iyisini düşünen Makyaj Trendi, bu kez doğal taşların mucizesini sunuyor. İyileştirici ve enerji dengeleyici kullanımı eski doğu tıbbına dayanan bu taşlar, kan dolaşımını ve lenfatik drenajı arttırmaya yardımcı oluyor. Sadece birkaç dakikalık uygulama ile cildinizde kısa sürede büyük değişimler yaratıyor.

Aurelia Geneve

Aurelia Geneve Kalp Şekilli Ametist Taşı

Doğal ametist taşından yapılan, mor renkli bu taş; kaygı giderici ve rahatlatıcı özelliği ile mutluluk veriyor ve negatif enerjiyi temizliyor. Cilt elastikiyetini düzenleyen Gua Sha taşı, kırışıklık gibi yaşlanma belirtileri üzerinde de etkili oluyor. Çizgileri açıyor ve cildi sıkılaştırıyor. Yapılan araştırmalara göre Gua Sha kullanımı sonrası yüzdeki kan dolaşımı %400 oranında arttırıyor. Bunun yanı sıra göz çevresindeki sarkma, koyu halka, torba ve çizgileri de hafifletiyor.

Aurelia Geneve Kalp Şekilli Pembe Kuvars Taşı

Doğal gül kuvars kristalinden yapılan bu taş; kalp çakrasını dengeliyor. İyi hissettiren bir taş olarak bilinen gül kuvars; şefkati, hassasiyeti, bağışlayıcılığı ve kendini sevmeyi teşvik ediyor. 45 derecelik bir açıyla aşağıdan yukarıya doğru her gün yapacağınız birkaç dakikalık yüz masajı, cildinizde kısa sürede büyük değişimler yaratıyor.

Scroll to Top