2017 Saat Modelleri Vitrinlerde

2017 Saat Modelleri Vitrinlerde

2017 Saat Modelleri konusunda ülkemizin en büyük distribütörlerinden Saat ve Saat firması üç ünlü saat markası ile ön planda yer alıyor.

Modern ve yeni tasarımlarıyla Michael Kors Kış 2017 Saat Koleksiyonu çarpıcı şıklığıyla bayan kol saati markaları arasında iddialı.

Kırmızının zengin tonlarını, altın ışıltısıyla birleştirirken timsah deri kayış ve sedef kadran zarif bir stil ortaya çıkartıyor. Yaklaşmakta olan kış mevsiminin kar beyaz tonlarından esinlenerek tasarlanan Norie modelinin kadranı, Lake ve Mini Darci modelinin ışıltılı bezel çevresi sayesinde tüm bakışları üzerinizde toplayacaksınız.

Yeni sezon erkek kol saati modelleri TOMMY HILFIGER Kış 2016-2017 saat koleksiyonunda.

Saat&Saat mağazalarında ve firmanın internet satış sitesinde önemli bir yere sahip olan Tommy Hilfiger saatleri, 1920’lerde limana yaklaşmakta olan bir transatlantik seyahatinden ilham almış. Spor deri kayış, lacivert kadranla bir araya gelerek kronograf özelliği ve ikonik Tommy Hilfiger bayrağı ile şıklığını tamamlıyor.

2017 Saat Modelleri Vitrinlerde
Tommy Hilfiger Saatleri Transatlantik Seyahatinden İlham Alıyor

Saat&Saat ‘in 2016-2017 saat severlerin beğenisine sunduğu saat modelleri arasında GC SAATLERİ ayrı bir yer tutmakta.

Gc Saatleri Kış Sezonu Modelleri Gc-3 Sport ve Gc Lady Chic Cable ile gönülleri fethedecek.

İsviçre Yapımı Gc saat markası, performans ve stil meraklısı erkekleri cezbedecek erkek kol saati modelleri arasında Gc-3 Sport ile zengin detaylarıyla öne çıkmakta. Bu model saat fiyatı 3,089TL olarak belirlenmiş.

Kış sezonunda kadın saat modelleri arasında haklı bir yere sahip olacağını tahmin ettiğimiz Gc Lady Chic Cable ile hanımlar göz kamaştıracaklar.

Gc saat markasının bu son kış koleksiyonunda tasarımdaki etkileyici detayların sofistike etkisinin hakimiyeti görülüyor. Gc Lady Chic Cable spor şık modelleriyle 2.069TL fiyatla vitrinleri süslemeye başladı.

2017 Saat Modelleri Vitrinlerde
Gc Saatleri Kış Sezonu Modelleriyle Göz Kamaştırıyor!

Saatte de moda yaratan dünya çapında ünlü modacı Roccobarocco, bu bültenimizin son konuğu.

Uluslararası üne sahip modacı saatte de moda yarattı. Roccobarocco “stil sahibi” saatleriyle zaman moda için akacak.

Dünyaca ünlü yıldızlara giysi dikmiş Roccobarocco,
“Stilin yeri ve zamanı olmaz” diye düşünerek 2014 yılında tarzını saate yansıtmaya karar verdi. Dünyanın en tanınmış İtalyan moda tasarımcılarından olan Roccobarocco, hem moda merkezi olmasından hem de her sene düzenlenen Milan moda haftasına katıldıklarından şirket merkezi olarak modanın merkezi olan Milano’yu seçtiler.

Scroll to Top