2018 İlkbahar Yaz Kadın Aksesuar Takı Modası Hakkında

2018 İlkbahar Yaz Kadın Aksesuar Takı Modası Hakkında

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

2018 İlkbahar Yaz Kadın Aksesuar Takı Modası Hakkında

Şıklığın tamamlanması için artık sadece kıyafet seçimi yeterli olmamakta, kıyafete uygun takı ve aksesuar seçimi ile kombin tamamlanmakta. 2018 İlkbahar Yaz Kadın Aksesuar Takı Modası için önceliği kol saatlerine vermeyi uygun gördük. Bu sene de kıyafetlerinizin şıklığını tamamlayacak aksesuarları sizlere tanıtmaya devam ederken, ünlü saat markalarının birbirinden şık saat tasarımları bizlere ulaşmaya devam ediyor.

Bu senenin en moda saati Guess markası adı altına bayanların beğenisine sunuluyor.

Guess bu sene ürettiği birbirinden güzel saat modelleri ile bayanların gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Willow modelini özellikle bayanlar için tavsiye edebiliriz. Yuvarlak ve şık bir tasarıma sahip olan bu modelde gümüş tonları etkili bir şekilde kullanılmış. Deri kordon artık saatlerde bir moda halini aldı. Pembe tonlarına sahip kordonu ile kolunuzda çok güzel duracağına eminiz. Rose Gold renklerinin kullanıldığı kasa bölümü 9 mm kalınlığa sahip. Yaz ve ilkbahar aylarında giyeceğiniz pembe ve beyaz tonlarının hakim olduğu kıyafetleriniz ile son derece uyumlu olacak.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_wp_text]

[/vc_wp_text][vc_empty_space height=”1px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Diğer taraftan hasır bilezikli ve çelik kasalı modelleriyle Guess, kadınların şıklığının tamamlayıcısı oluyor.

Guess İlkbahar / Yaz 2018 kol saati modelleri, baharın canlanmasından aldığı ilhamla göz alıcı ve ışıltılı. Pembe altın, sarı altın ve gümüş ışıltısıyla bir araya gelen hasır bilezikli saat modelleri, güneşin ve gökyüzünün renklerini bileklere taşırken şıklığıyla göz kamaştırıyor. Spor-şık stilden özel davetlere kadar günün her anında stilinizle uyum sağlayan Guess saatleri, İlkbahar/Yaz 2018 sezonunda vazgeçilmez aksesuarınız olmaya aday.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”2612,2611,2598,2599″ img_size=”full” autoplay=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” partial_view=”yes” wrap=”yes”][vc_column_text]

Guess Saatleri Yeni Marka Yüzü Jennifer Lopez ile Karşımızda – İlkbahar / Yaz 2018

Kadran çevresi kristal taşlarla çevrili ve pembenin göz alıcı tonlarına sahip GUESS saat, Lopez’in bileğinde olağanca şıklığıyla göz kamaştırırken, yumuşak silikon kayışı sayesinde rahatlığı da ön planda.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]Emporio Armani tasarımlarını bilmeyeniniz yoktur sanırım. Bayanlara yönelik tasarımları her sene moda olmaya devam ediyor. Ünlü firmanın bu sene bayanların beğenesine sunduğu saat modelleri arasında özellikle AR11109 modeli ön plana çıkıyor.

Kasası yuvarlak olarak tasarlanan bu modelde mavi deri kayış kullanılmış. Bu sene açık renk modası, saatlerde de kendisini gösteriyor. Rose Gold kasa rengi ve analog tasarımı ile şıklığınızı tamamlayacak bir model gibi görünüyor.

Ünlü saat markası Emporio Armani’de Yaz 2018 kadın kol saati modelleri arasında hasır bileziklere yer vermiş.

Altın ve gümüş tonlarda iki alternatife sahip özel koleksiyon, parıltılı metalik örgü bilekliği ile hafif ve şık bir stil sunuyor.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

2018 İlkbahar Yaz Kadın Aksesuar Takı Modası

İlkbahar ve yaz aylarında da en moda saatler analog stilinde olan saatler olarak göze çarpıyor.

Michael Kors, bayan ayakkabılarında olduğu gibi saatlerde de çarpıcı tasarımlara imza atıyor.

Firmanın tasarımını yaptığı Lexington modelini bayanların kollarında bu yaz sıklıkla göreceğiz gibi görünüyor. Metalik Gri rengi de Rose Gold renginde olduğu gibi bu senenin moda renkleri arasında yer alıyor.


Gümüş renginde kadranı ve deri kayış detayları ile yaz ve bahar aylarında bayanların şıklığını tamamlayacak modeller arasında yer alıyor.

Baharın gelişiyle renkler canlanırken, saat modellerini de etkisi altına alıyor.
Toz pembe tonlarının pembe altın ışıltısıyla bir araya geldiği Michael Kors Pyper saat modeli, pastel pembe tonlarda kordon, pembe altın tonlarda kasa ve ışıltılı zarif taşlar ile romantik ve elegan.

2018 İlkbahar Yaz Kadın Aksesuar Takı Modası
Bu sene moda olan saat modelleri ile birlikte omuz askılı renkli çantaları birleştirebilirsiniz. Bayanlara özel olarak tasarlanan abiye kıyafetler ile şık saatleri birleştirebilir ve özel günlerde kendinizi özel hissedebilirsiniz.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Altın mı, Yoksa Gümüş Takı mı?
Zaman moda üzerinde de etkilerini göstermeye devam ediyor. 2018 yılına girdiğimiz şu günlerde takı modasında da köklü değişiklikler olduğunu söyleyebiliriz. Ancak zaman zaman nostalji yaşanmıyor da değil hani! Geriye dönüşlerin moda sektöründe yaşandığı bu günlerde, takı tasarımlarında da aynı durumun az da olsa olduğunu söyleyebiliriz.
Cesur kıyafetlerin üzerinde şık duracak tasarımlar bu seneye damgasını vuracak gibi görünüyor. Ayrıca bu sene takı boylarında da bir büyüme söz konusu.

“Takı” Dendiğinde sizlere Bernhard H. Mayer yeni takı koleksiyonunu tanıtmak isteriz.

QNET için özel üretim yapan İsviçre markası Bernard H. Mayer’in iddialı kolyeleri kadınların zamansız imza aksesuarlarından biri olacak. Beyaz altın, sarı altın ve rose gold renk seçeneklerinin zarif şekilde değerli taşlarla buluştuğu takılar, hem sade hem de gösterişli modellerden oluşuyor.[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”2623,2624″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Küpe Tasarımları Bu Sene Ön Planda!
Özellikle şeffaf bir duruş sergileyen tasarımlar bu sene ön planda. Su damlası modellerini bayanlar bu sene severek kullanacaklar. Ayrıca her tür kıyafete de uyum sağlayacak nitelikte olan küpeleri davetlerde ve özel günlerde kullanabilirsiniz.

Asaletin ve şıklığın sembolü Brooks Brothers ile 2018 ilkbahar yaz takı ve aksesuar modasını keşfedin.

Camel, menekşe ve lacivert tonlarındaki omuz çantaları yanı sıra clutch çantalar kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olacak. Çiçek motifleri bileklik ve küpeler, pembe, mavi ve yeşilin tonları ile ön plana çıkıyorlar. Modern şehirli kadının vazgeçilmezleri arasında yer alan eşarplar sofistike duruşları ve farklı renk ve desen seçenekleri sunmakta.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”2610,2609,2608,2594,2604,2605,2606,2607″ img_size=”full” autoplay=”yes” partial_view=”yes” wrap=”yes”][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Sanatsal Tasarımlar
Bu senenin modaları arasında mimari tasarımlar ön planda! O da nedir dediğinizi duyar gibiyiz. İlk defa duyanlar için şöyle açıklayabiliriz; heykel çalışmalarına ilham olan tasarımlar bu sene küpe ve takı tasarımlarına da ilham veriyor.
Farklı şekil ve boyutlara sahip olan mimari tasarımlarda hayal gücü oldukça geniş. Farklı renklerde bu tasarımlarda sınırlama olmadan kullanılmış diyebiliriz.



Yoğun Takı Modası
Değerli taşlar ile süslenmiş ve ince bir işçiliği ile göze çarpan yoğun takı tasarımları, bu sene diğerleri gibi bayanların gözdesi olacak. Abiye ve gece kıyafetleri ile harika bir kombin yapabilmek, bu takılarla mümkün.
Mavi ve gümüş renk tonlarının hakim olduğu takı tasarımlarını daha öncesinde prenseslerde görmüştük desek yeridir.

Barok Tarzına Geri Dönüş
Önceden de söylediğimiz gibi nostaljiye dönüş, bazı zamanlarda moda dünyasında yaşanmıyor değil! Takı tasarımlarında da barok yansımalarını bu sene bolca göreceğiz gibi görünüyor.

Değerli ve renkli taşarlar bezenmiş kolye ve küpeler kıyafetlerinizle farklı bir tarz yansıtmanızı sağlayacak diyebiliriz.

Dolce & Gabbana ve Alexander McQeen tasarımlarını özellikle bayanların beğeneceğine eminiz.

Kışkırtıcı sadeliğin markası Takika Diamond

Tarih, doğa ve kültürlerden ilham alarak tasarladığı mücevher koleksiyonlarını Takika Diamond mücevher markası adı altında kadınları büyüleyen Selin Pakaydın Peker, Türkiye’nin gözde tasarım markalarının tek bir çatı altında bir araya gelmesiyle oluşan yeni mağazacılık konsepti Modül İstanbul’da. Kolyeler, bileklikler, yüzükler ve küpelerden oluşan mücevher koleksiyonu “Kışkırtıcı sadelik” yaklaşımıyla sade ama ince düşünülmüş detayları barındıran, kullanılan materyallerle şaşırtan tasarımlarla kadınları büyülemekte.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_gallery interval=”3″ images=”2619,2618,2617,2603″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Modül İstanbul, 42 Maslak’ın bir diğer takı tasarımcısı misafiri de Gülay Yamanlı.

Markası Gaia Jewelry ile soyutlama ve geometriyi başarılı biçimde kullanan Yamanlı, tasarımlarında estetik bir anlatıma sahip. Ev, kuş, baykuş ve benzeri bir çok romantik ögeyi takı koleksiyonlarında kullanan Yamanlı, kadınlara umutlu, neşeli, motive edici takılar öneriyor.[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”2615,2614,2613″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Büyük Küpelere Bayılacaksınız!
Omuza kadar düşen yuvarlak ve üzeri değerli taş detayları ile hazırlanmış büyük küpeler, önceki senelerde olduğu gibi bu senede trend tasarımlar arasında yerini aldı. Geniş halkalara sahip ve kristal dolgu ile tamamlanmış küpe modellerini spor bir tarz olarak benimseyebilirsiniz.

Kültür Tasarımları; Halhallar
90’lı yıllarda karşımıza çıkan moda akımı, 2018 yılında da tekrar bizlerle buluşuyor. Yaz aylarında birçok bayanın severek takabileceği etkili tasarımlara sahip olan halhal modelleri bu yaza damgasını vuracak.

Topuklu sandalet, düze tabanlı sandalet ve kare topuklu ayakkabılar ile harika bir duruş sergileyecek olan halhal modellerini mutlaka denemelisiniz.

Değerli taşlar ile süslenen modellerini ayrıca gece davetlerinde giyebilir ve şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Bu Bilezik Tasarımlarına Mutlaka Göz Atmalısınız!
Geniş bileklik tasarımları, bu senede bayanların kollarında harika duracak gibi görünüyor. Önceki senelerde birden fazla takılan geniş bileklikler, bu sene de aynı tarzda kullanılabilir.

Değerli taşlar ile süslenmiş ve geometrik desenlerin hakim olduğu bilezikler, aynı zamanda birçok kıyafet ile de uyum sergiliyor.

Celine, Saint Laurent firmalarının bayanlara özel olarak hazırladığı kreasyonlarından en değerli parçaları, kollarınızda görmek isteyebilirsiniz.



İpli Kolye Modelleri Bir Harika!
Bir dönem yalnızca genç bayanların kullandığı ipli takılar, bu sene her yaştan bayanların tercih edebileceği tasarımlara sahip.
Küpe, bileklik ve kolye üçlemesini bir arada kullanabilirsiniz. ya da her birini ayrı ayrı diğer moda takı ürünleri ile de deneyebilirsiniz. Spor kıyafetlerin üzerinde bu takılar bir harika duracak diyebiliriz.

Minimal tasarımlarıyla kıymetli taşlara hayat veren Tullia Jewels: “Helix of Shine”

İki kuzen, Aylin Kan ve Hande Yılmaz’ın hayallerini değerli bir ürüne dönüştürebilme fikriyle birlikte mücevher tasarlamaya karar vererek ortaya çıkardıkları Tullia Jewels markası, Helix of Shine koleksiyonu ile tüm dikkatleri üzerine topladı. Kendine güvenen kadının ışığını takılara yansıtan Tullia Jewels, minimalist tasarımlarıyla değerli taşlara hayat vermekte.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_gallery interval=”3″ images=”2627,2628,2629″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bu arada Meryem Uzerli’nin, ülkemizin ünlü mücevher markası Atasay’ın marka yüzü olduğunu haber verelim.
Türkiye’nin köklü mücevher markalarından Atasay, dünya markası olma yolculuğuna başladığı yeni dönemle birlikte, başarılı oyunculuğunun yanı sıra güçlü duruşu, tarzı ve ışıltısıyla dikkat çeken Meryem Uzerli ile “Tak Sana Yakışanı” diyecek.

2018 İlkbahar Yaz Kadın Aksesuar Takı Modası[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top